Зворотній дзвінок
Вкажіть контактний номер і наш менеджер зателефонує Вам!
Ваше ім’я
Ваш номер телефону

Ваші контактні данні в безпеці! Ми не передаємо персональні дані третім особам.

Натискаючи на кнопку, Ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся c політикою конфіденційності.

Договір публічної оферти

Договір публічної оферти

Загальні положення
1.1. Справжня оферта, є офіційною пропозицією «Mooddecor.store», далі за текстом - «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту - «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозицію) на офіційному інтернет-сайті Продавця «https://mooddecor.store» (далі -« Інтернет-сайт »).
1.2. Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

Поняття і визначення
2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:
* «Товар» - моделі, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети;
* «Інтернет-магазин» - відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.
* «Продавець» - компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.
* «Покупець» - фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.
* «Замовлення» - вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення і проведенні оплати.

Предмет договору
3.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти Товар на умовах даного Договору.
Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:
- добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;
- самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;
- оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;
- обробка і доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

Порядок оформлення замовлення
4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину і наявний.
4.2. Кожна позиція може бути представлена ​​в замовленні в будь-якій кількості.
4.3. При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).
4.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

Порядок оплати замовлення
Післясплата
5.1. Оплата здійснюється за фактом отримання товару у відділенні транспортних компанії за готівковий розрахунок в гривнях.
5.2. Прі не надходження коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

Умови доставки замовлення
6.1. Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де і здійснюється видача замовлень.
6.2. Разом із замовленням Покупцеві надаються документи згідно законодавства України.

Права та обов'язки сторін:
7.1. Продавець має право:
- в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.
7.2. Покупець зобов'язаний:
- своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.
7.3. Покупець має право:
- оформити замовлення в Інтернет-магазині;
- оформити електронний договір;
- вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

Відповідальність сторін
8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.
8.2. Продавець не несе відповідальності за:
- змінений виробником зовнішній вигляд Товару;
- за незначну невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різний колір передачі моніторів персональних комп'ютерів окремих моделей;
- за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;
- за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення та доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;
- за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;
- за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів - IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;
8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилося іншу особу) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.
8.4. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними засобами.
8.5. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

Інші умови
9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті https://mooddecor.store
9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.
9.3. Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, в розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».
9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти)
9.5. Фактичною датою електронного угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію»
9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.
9.7. Інформація, яку надає Покупцем є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків тощо.

Порядок повернення товару належної якості
10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.
10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.
10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

Термін дії договору
11.1.Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".
11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів
11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.
Звертаємо вашу увагу, що інтернет-магазин «Prolum.com.ua» на офіційному інтернет-сайті https://prolum.com.ua, має право, відповідно до законодавства України, надавати право користування інтернет платформою ФОП і юридичним особам для реалізації товару.



Коли ми плануємо, як буде виглядати простір, в якому ми будемо проводити свій вільний час, то завжди постає питання, чим цей простір наповнити. Звісно, в приміщенні мають бути функціональні елементи, але декор для кімнати – це наче фарби, якими Ви робите картину інтер’єру завершеною та яскравою! Саме ці деталі будуть задавати настрій та створювати атмосферу затишку у Вашій оселі. Вкрай важливо купити декор для дому, який буде доповнювати та підкреслювати не лише інші елементи, а й загальну тему кімнати, наче строки у вірші, які римуються. Декор дозволяє Вам розставити акценти, додавати кольори та створювати неповторні інтер'єри, що відображають Вашу індивідуальність та смак, адже оригінальність та неповторність – це все для декору. Крім того, за допомогою нього можна змінювати характер обстановки, не вдаючись до кардинальних заходів.



То де ж взяти ці чарівні предмети, які зможуть перетворити Вашу оселю або офіс на твір мистецтва? Звісно, в кожного з нас завжди є варіант зробити все для декору самому! До речі, зараз подібний hand-made декор набирає величезну популярність завдяки власній оригінальності та доступності, адже ціна може бути такою ж, як у чашки кави! Все, що вам знадобиться – це вільний час, уява та матеріали. Створити прикрасу можна навіть зі звичайних недекоративних предметів – деревини, мотузок, склянок, старих меблів та інших речей, які тільки можуть спасти Вам на думку!
Також можна довіритися професіоналам та купити декор для дому в спеціалізованих магазинах декору. Найчастіше в їх розпорядженні маються дійсно вишукані предмети, які зможуть задовольнити найвибагливіших естетів.
Mood Decor – це інтернет-магазин декору, який знається на витонченості та оригінальності, має величезний вибір найкращих декоративних предметів в Україні!



Ринок декору настільки різноманітний, що описати його одним словом майже неможливо! Завдяки креативності та сміливим ідеям величезної кількості дизайнерів по всьому світові, Ваш вибір може бути обмежений лише Вашою фантазією. Магазини декору пропонують широкий вибір предметів, які доповнять будь-який інтер’єр. Це й різноманітні вази та кашпо, світильники та дзеркала, безліч видів текстилю та багато іншого.
У нашому інтернет-магазині декору Ви зможете знайти усе перелічене, та навіть трошки більше! Ми пропонуємо високоякісні вироби, які вже стали частиною інтер’єрів тисяч українців!

Купити декор для дому – це серйозна та кропітка робота, але не тоді, коли справа стосується Mood Decor! Ми з радістю допоможемо Вам обрати саме те, що Ви шукаєте та відповімо на усі Ваші запитання! На нашому сайті Ви зможете дізнатися про останні оновлення асортименту, ціни на всі товари, а також оформити доставку.

Mood Decor – ми перетворимо Ваш інтер’єр на казку!